sy lelaki ye.dan tjuan sy join dlm ni..

Sy sbnrnya nak tahu ape mslh ibu2 mengandung.dan ape keperluan isteri sy.bila sy bca mslh2 ibu mngandung dlm ni,sy cbe bandingkan isteri sy...dn sy sdih sgt sbb bnyk sgt sy xtau,dn dsbbkn kurangnya ilmu sy brkenaan ibu mngandung ni,istri sy bnyk trsa hti ngn sy.tp sy respect sgt istri sy,dia ngidam ssuatu tp dia than je,sbb dia Tau sy xmmpu lg.sy kli ini betul2 diuji dgn kewngan,bila sy ad Wang skit brulh istri sy tersbut ape yg dia nak.klau mkanan yg sy bleh msak.sy akn msak tp klau dia nk ape sy akn cri smpai dpt.sy syukur sgt Allah temukan sy dgn dia...doakan sy dn isteri kuat,kmi betul2 diuji mslh kwgn.kndungn 7bln lbih.ape persiapan bby pn xmmpu beli.tp xpe.sy ykin nnti ad rzeki mne2.jgn slh fhm kalau sy terkomen ape2..sy bnyak stalk permasalahan ibu2 dlm ni supya sy lebih memahami kesukaran yg isteri hdpi skrg.

40 Các câu trả lời

Skrg keadaan kite sma.. .. Di uji dgn keuangan juga.. .. Hrp suami sorng je lgi kja.. Sya dh brhnti dh hbis kntrak kja.. .. Skrg kndungn dh 25week4hari.. .. Buln lps beli bju bby pmpers bby dulu.. .. Buln ni beli brg mndi lgi.. . Skit2 beli.. .. Sya doakn moga kitA semua murah rzki lgi.. . .. Amin

Hi. Perempuan pregnant ni perlukan perhatian, dia cpt terasa kalau tak dilayan. Lagi satu, insyaAllah ada rezeki anak nnt. Sy pregnant anak kedua masa kami suami isteri tak ada kerja. Kena jual perabot rumah. Tp alhamdulillah rezeki anak2 dtg melalui parents. Sabar dan bykkan berdoa ya.

Boleh bg sy full address x. (nama, alamat, no tel) anta kt whatsapp pun boleh 0129619409. Sy Ikhlas nk bantu sikit beli barang newborn. Nnt sy poskan. Harini hari awak.. Mana tau nanti hari sy pulak. Sy ikhlas nk tlg. Harap boleh bg detail address ya. Tq

5y trước

Okay apa2 boleh contact no sy ya.

Tq semua mommy yg bagi pandangan.semua sgt berguna pada sy.kalau Ada lagi pandangan bolehlah komen.sy sentiasa baca.dan InsyaAllah sy akn jdikan panduan berdasarkan Komen yg diberi.semuanya sy sgt hargai...

Alhamdulillah.. percubaan yg bagus. Untuk tahu tentang isteri.. Boleh beli barang baby preloved kalau x mampu yg baru.. atau pinjam dgn adik beradik yg lain. Baju baby awal2 x byk sgt. Baby cepat besar.

Saya ngan suami pun btul2 d uji dengan kewangan dengan ank sulung kami ni ..nasb ada kluarga yg mmbantu . Semoga allah beri kmu kesabaran dn dpermudahkan segala urusan :)

Moga Allah peemudahkan rezeki kalian.. Kami pon mngahadpi perkara sama.. Mngkin sbb baby first .. Kalau baby kedua dan sterusnye mngkin recycle je baju ank sulong..

benda ni mungkin cliche tapi solat je yg mampu ubah keadaan yg sedang kita lalui. pasrah, redha dan mintak dgn sungguh2...Allah pasti beri.

Em sedih . Hargai lah isteri awk . Saya pun seorang isteri mmg kadang ii tk sanggup tgk husband kita susah .

semoga dimurahh kn rezeki dan dipermudah kan urusann nantii yee bnyk2 bersbr n berdoa...amin...