4weeks 5 days pregnancy

Sy rasa takot sgt early pregnancy ni. Ni first baby. happy tapi asyik risau takot keguguran . Sape yg dlm 4weeks plus or 5weeks. please share how u feeling. :(

2 Các câu trả lời

Sama..5 weeks..risau juga..smpai kdg2 kerap buat UPT.. 😥..sbb dlu 5 weeks juga sy penah gugur.. sekarang ni bersangka baik saja..yg penting jaga diri..jaga pemakanan..

Saya 5 weeks.. 3 tahun tunggu, tapi ni anak 2nd. yg 1st dah 5 tahun. Jaga diri, jgn stress.. enjoy moment ni ok.

5y trước

Okie tq for the tips. Hope all is ok. Ameen