Confuse 4weeks or 5weeks

Korang, boleh tolong kirakan jap tak? 1st day of my last period is 15/10. So skrg ni sy pregnant 4weeks atau 5weeks ye? Kalau letak tarikh kat apps, dia tulis 4weeks. Tapi bila kita kira guna jari kat calendar, patutnya 5 weeks la kan kalau start dari 1st day last period tu?

6 Các câu trả lời

samalah sy pun 1st day last period 15/10, sy dh pergi scan smlm ikut pda app 5mggu 1 hari, tp masa scan 5mggu 4 hari plus minus je sis ..

2y trước

Samaa jgk 😁

sy last 16/10. hari ni 22/11 usia kndungan sy 5w2d.

2y trước

Awak masa 7w tak nampak kandungan tu..awak ada sakit perut atau keluar darah ke??

Kamu ada tak dalam 5 week ni sakit bahagian ari2 mcm sengugut?

2y trước

Sakit sikit sikit. Lepas sakit dah tak ada asyik kentut je 😂

klu ikut apps ni..hri ni 20/11/22 awk dh 5w 1d..

sya 12/10 ..5week2day

hari ni : 4minggu 5hari

2y trước

Kenapa 4minggu ek? Start kira dari 15/10 kan?