BARANG NAK BELI

Sy prgnent awal lg..baru 6 weeks..nk tnya apa yg patut sy beli dlu? Mmng awal lg,tp snang nnti ckit2 lama da complete..bole saving tuk delivry dn mngurut plak ?

2 Các câu trả lời

😅😅😅 dulu sya pun mcm tu. Nak beli awal. Tp bila dah depan mata barang bby jadi blur.mungkin sebab terlalu awal, nak beli baju x tahu apa colour nak beli. Jantina atas 17w br blh tahu.. nak beli unisex colour pun dah set dlm minda klu blh nak 1 colour ja😂😂😂... Alih2 masa 20w start beli... Ah time ni dengan yakin berjalan menuju bahagian barangan baby😂😂😂...

4y trước

Betul sis. Haha trimester pertama tgok barang baby jadi blur sekejab. Then saya dh buad detail scan 21w time tu baru terasa nak usha2 brg bby dulu. Usha online bagai. Then belilaa sikit2 dulu, masih belom complete. Ingad dh 28w keatas baru beli lagi. Risau dh hujung2 taklarat je 🤭

Sy cadangkan beli carseat dulu😊