Allah tu maha mengetahui

Sy pregnant nk masuk 5 bulan,tp perut tk nampak. Mcm org kenyang baru lps makan je. Ada la org ckp2 perut kecik,baby mesti kecik. Tk ckup zat. Kita ni bila dah ramai kata gitu,tdetik jgk "yeke,tk sihat ke anak aku" pdhal kita tahu genetic kita kecik molek je orgnya. Lg2 first pregnant. Sy tepis semua tu dgn anggapan, tuhan tu tahu kmampuan sseorang. Kalau la Allah bg sy kandungan yg besar skrg ni, mst sy tk larat. Sdgkn yg kecik mcm ni pn badan dah tk tentu arah 😂 percayalah,Allah lg tahu kmampuan hambaNya. Semoga baby kita semua sihat 💖

25 Các câu trả lời

abaikan org cmtu. sy perut besar nk bergerak payah. kuor bby xsampai 3kg pun. kdg keadaan perut ibu. kalau sy jenis bdn rendah perut kecik rendah. perut jadi besar and bulat. pregnant bby boy skalipun. tetap akn nmpak bulat. payah nk bergerak. mudah sgt2 sakit belakang walaupun bru 11-14 weeks.