Hello and assalamualaikum ?

sy pregnant 4 minggu 5 hari , normal ke kalau sakit perut selang 4-5 jam ? nak tidur pun ssh ?

4 Các câu trả lời

jangan tinggalkan folic acid. banyakkan minum air suam and makanan berkhasiat. tu normal, sebb baby nak membesar.

5y trước

baiklah . tqsm 🌼🌈

hi jgn lupa ambik folic acid dan banyakan minum air ye. everything going to be alright. 😇😇

5y trước

alright , tqsm 🌼

sama laaa sya pregnant 4 minggu 5 hari sakit perut tang bawah tuhh

sis sakit gane...rase mcm senggugut ke

5y trước

ohhh..same mcm saya mase 4-5 weeks tu 😊.. tp mase 7 weeks die hilang sendri..org ckp,kalo rase senggugut mase awal2 tu sbb die baru nk menempel atau tanam kat dalam rahim tu 😊.. sis jgn buat keje berat,banyakkan berehat..