40w6d Alhamdulillah selamat bersalin

Alhamdulillah semalam sy dh selamat bersalin secara induce drip..bby boy, berat 3.67kg..bby betul2 bulat..maknya kecik je..perut pun kecik..dr pun cakap, perut kecik tapi bby besar..🤭bby overdue..pengalaman yg tak dapat dilupakan..pahit manis utk bergelar ibu..🥹

2 Các câu trả lời

selamat berpantang 🤗 saya pun mcm bakal2 overdue jugak 😭 sis serah diri haritu terus masuk ubat ke? atau dr cek bukaan lg? aku risau sngat bab masuk2 ubat ni 😭😭

6mo trước

Tarikh yg sama serah diri tu jugak turun darah tp xde rasa sakit..bersalin hri yg sama..induce drip pada bukaan 4cm..masuk lr pukul 11am bersalin pkul 5 ptg..🥹🤧mmg sakit xleh bwk bincang..semoga sis bersalin sblum serah diri..🥰inshaAllah..sy rasa trauma dgr induce drip..😭

Alhamdulillah tahniah sis.. smoge mommy n baby sihat sentiasa.. selamat berpantang sis