bantu saya

sy preggy ank kedua....tp kali ni morning sickness sy teruk sgt....xnk mkn nsi...perut lapar....tp tekak xnk terima...kdg2 sy xthu nk mkn apa....sy ada mnum susu anmum...tu pn nk muntah...tp sy tahan....dengan sy gastrik lg....bru 6 mnggu kndungn sy...g dapur,bau mask2 pun dh xtahn...bleh bantu sya x...ada ksan apa2 x dekat baby

15 Các câu trả lời

Cb mkn kekacang,sy klau susu mmg lgsg xleh nk minum...oat pn ok,just tryla dr perut lapar cmtu