bantu saya

sy preggy ank kedua....tp kali ni morning sickness sy teruk sgt....xnk mkn nsi...perut lapar....tp tekak xnk terima...kdg2 sy xthu nk mkn apa....sy ada mnum susu anmum...tu pn nk muntah...tp sy tahan....dengan sy gastrik lg....bru 6 mnggu kndungn sy...g dapur,bau mask2 pun dh xtahn...bleh bantu sya x...ada ksan apa2 x dekat baby

15 Các câu trả lời

makan buah2..Jambu batu,tembikai,oren,apple.Jgn bg perut tu kosong...Ksiankan beby..

sis byk mnum air masak.so bile muntah tu xde la pedih tekak sbb muntah air.

I pun ads minimum jus mamariam n Makan sedikit demi sedikit tapi kerap.

Swyq pun x boleh makan nasi jadi saya tukar pada roti, mee meehoon

5y trước

X per sis jadi sis makan jangan x makan nanti kesian anak tu x cukup nutrisi. Sis cuba makan vit C

Sis ada mengidam nak makan aapa2 ke. Sy dulu pun xleh nk msk. N makan makanan buat sendiri. Byk beli luar 🤭

5y trước

sy pn xthu nk mkn apa...dgn gstrik lg...