tak tahu Hamil ke x

Sy pernah gugur 2x.. Jdi sy Xcheck lgi.. Sy dh lewat priod 2minggu.. Kwn2 rasa pe yg sy patut buat.. Sbb sy xrasa pe2 pun xde alahan Tpi Cuma takut nak check sbb Klu dh tahu Dn dh gugur.. Rasa kecewa ?

1 Trả lời

Check awal2. Supaya boleh jaga kandungan kali ni dgn elok. Lg awal tau lg bagus. Boleh jaga dr awal. Kalau tak check tp sebenarnya pregnant, pastu kalu jd ape2 yg x elok, lg rasa kecewa dan menyesal nanti.

5y trước

Aamin2