Alahan tiba2 berkurang

Hai kwn2..nk tnye knp ye alahan tiba2 brkurang..sy bru 7mgu5hri..ke normal je alahan tiba2 stop? Sy jd overthinking mcm2 sbb sblum ni dh pnh gugur 2x. .

2 Các câu trả lời

insyaAllah xde ape2 tu..setiap kandungan tu beza2 ragamnya..klu rase xsedap hati better consult dgn doktor..sy doakn semuanya baik2 jer.. 🤲☺️

9mo trước

ohh..ok baik sis..aamiin2 insya Allah moga doa berbalik pd sis smula

sy ritu 2 hari x muntah. pastu sy risau asal x muntah ni, elok dok ckp haa esok tu muntah terok hahaha

9mo trước

ye sis..sy ni pn..ptg td dh start balik alahan hihi