period tidak teratur

sy period tdk t,atur kadang setahun 2@3 kali saja,period pun tdk smpi 1 week pastu abs..last aritu period april tp pelik saiz perut ada beza sikit try cek aritu doc ckp sy positif suda 21 week?..nak dftar klinik nurse bgitaw dah lewat sngat! Skrg belum bagi tarikh lagi tuk dftar kllinik risau keadaan baby ..baby first lagi tdk taw apa² ..kita bukan sengaja pun bagi lambat²..

1 Trả lời

wah sis. . .taniah. . dah 21 week. .bestnyerrr. . .try pergi kk lain tanya mcm mana. . tak pon sis pergi hospital terus.