lambat period

Haii ibu2 nak tnya pendapat ibu2 kat sini.. sy last period 26/6-1/7..so skrg pon sy blm period lg..breats sy ada rasa berdenyut2 kdg2 sakit juga..agak2 ibu sy pregy ke tdk ye..sy takot nak test upt takot kecewa..sblm nie period ok ja teratur tapi sejak nie die jd lmbt..kira sy dah delay period ke..bape hari...sy keliru pasal delay period..

2 Các câu trả lời

Kalau dah missed seminggu lebih, it's okay jangan risau and beranikan diri untuk buat UPT test and always think positive ye. All is well for you🙏🏻🤲🏻

Saya punya simptom mcm ni, breast pandai sakit berdenyut.. Sis check saja upt, jangan takut