Salam mummy’s,

Sy pergi hospital pakar 29/4 ikut last period dah 8w++ tp doc scan baby baru berusia 6w++.. sy ada sejarah 3x gugur dan sy amat risau.. mummy2 kat sini ada pengalaman mcm sy tak.. pls share?

1 Trả lời

Saya pun macamtu sebab janin tak membesar tapi saya just spotting je masa tu taksakit pun tapi cukup je 12weeks terus bleeding banyak and janin turun sendiri. Semoga yang baik baik saja untuk sis dan semoga kita dikurniakan zuriat yang sihat dan sempurna 😊