Saya risau, please help mommies.

Masa scan kali pertama, masa tu 6w nampak kantung saja, kantung sama size dgn usia kandungan 6w. Lepas tu, scan kali ke 2 masa saya 8w, janin dah nampak tp size janin berusia 6w tp kandungan sy dah 8w sptutnya. Sy scan melalui tvs. Ada ke ibu2 pglman mcm saya? Saya risau sbb sy pernah gugur sblum ni sbb janin tak menjadi. Kali ni sy amalkan folic acid, duphaston n elak kerja2 berat. Saya risau ...#pleasehelp

2 Các câu trả lời

normal kalau lari 1-2w sebab kkdg scan pun tak boleh nak tepat 100%. saya 10w baru nampak kantung heartbeat janin. period saya regular. mmg tiap kali scan akan lari 1-2w. doa yang baik baik, insyaa Allah semuanya akan baik baik 🥰

12mo trước

Ameen, Trima kasih sis❤️❤️

Kalau period irregular normal mcm ni sis

12mo trước

❤️❤️❤️❤️