salam/hi

sy nk tnya sy dah masuk 12w, dah 2 minggu sy tak boleh telan makanan minum air pun yg masam2 je mcm air lemon tu. perut sy lapar sesgt, tp bila makan muntah mendadak. ada sesiapa yg alami mcm sy? normal ke?

1 Trả lời

Sama macam saya. Masa masuk 8minggu dulu. Saya pergi klinik swasta, kena drip air dan doktor bagi ubat muntah+angin untuk ibu mengandung. Lepas tu, saya kurang muntah. Saya makan bubur kosong, buah epal hijau/limau/jambu batu. Makan memang kena on time. Jangan biar perut kosong. Makan biskut kosong dgn air coklat panas ke...

5y trước

Ok sama-sama.. Moga dipermudahkan urusan ye 💕