kalau mngndung tak ada alahan normal ke..cuma selalu rasa lapar je

Sy nk tnya norml ke klau tak ada alahan..cuma sy sllu rsa lpr je..

5 Các câu trả lời

normal awak.. satu lgi mungkin sbb bru lgi. biasa kndungn 3 bulan baru start alahan.. semoga dipermudahkan segala urusan ..

3d trước

ooo mcmtu..lain org lain plk kn

Sama , saya br nk masuk 5week . Tkde alahan cuma kerap rasa lapar & mengantuk

3d trước

xlg...sy confious nk scan brpa weeks...sbb first bby ni..hritu je prgi hosp buat ujian air kncing sbb skit prut... dktor ckp pregnnt mybe 4 week...sy download aplikasi .. mybe skrng 6 weeks daa

normal bergantung kpd sistem tubuh badan sis..

normal je ,

Ya