takde alahan

hi nk tnya. ada tak mommies yg mcm sy, takde alahan apa semua da msok 7w... cuma sy pagi2 bngun tdo sakit kepala, rasa pening2, nk pitam.. badan lesu... jd rasa lagi malas nk bngun, smpai sarapan husband nk g keje pun kdg2 sy tak larat nk prepare.. tp utk lunch, dinner okay je sy ke dapur, masak2.. bngun pg sy cepat lapar, so mmg kena amek breakfast cpt.. alahan lain tkde, selain sakit nipple & breast..

2 Các câu trả lời

sama..sy baru masuk 6w. takde alahan muntah2 cuma sakit kepala dan badan lesu..cepat letih

12mo trước

Aamiin..Semoga yang baik2 juga untuk sis

Sy takde alahan takde pening. yg ada rasa penat manjang wlpn tak buat paper 🤣

12mo trước

sama hehehhe. nak baring je tiap masa rasanya kan...