Lapar sgt padahal baru makan

Salam mommy , nk tanya normal ke 10w sy takde alahan dah cuma lapar je tkleh bincang makan lambat mesti sakit perut #ingintahu #pleasehelp #firstmom

5 Các câu trả lời

normal, kalau lapar, makan je awak, selagi lalu. jgn tahan, lagipun bdua. ataupun awak makan sikit tapi kerap ke,

2y trước

Sy makan kerap . Selalu pedih ulu hati 😭

sama la ngn saya 10w.. baru lepas makan sejam lepas tu ehh lapar die xbole bincang.. 🤣🤣

2y trước

Kann . Kadang boleh terjaga dari tidur sbb lapar sgt

normal je. sy pun pregy kalini xd alahan tp suami yg selalu muntah 😅

2y trước

Bestnya takde alahan 🥰

Normal awk.. tp jaga kuantiti makanan. Makan sikit tp kerap xpe

2y trước

Jaga pmakanan sis. Kalau pedih ulu hati kurang kn yg bminyak.. yg pedas pon kurangkn.. smlm makan nasi, alas dgn buah2

Sama lah Macam saya rasa 🥺

2y trước

Lapar sampai senak perut😭😭😭