Normal ke klau mngndung 1 trimister selalu je rsa lpar tapi xde alahan pape..cuma krap rsa lpr

Dri 5 week ke ats rsa lpr je wlau bru mkn je..mlm pun sma... Klau tak mkn mlm n thn lpr jd sakit bawah perut..

6 Các câu trả lời

sama mcm sy.kena kerap makan. lambat sikit perut masuk angin mula nk termuntah tp kluar angin je. letih kdg tu. better elakkan tahan lapar. tak baik utk pembesaran janin. mkn mknan yg lembut2 kalau malam. mcm oat ke nestum.

3mo trước

tulaa kn..klau buah2 xpe ke..kismis2 ke

nomral sis 🙂. sya 6minggu bru alhan mcm org gila hahahah tpi sykur lh klu sis tdk kena alhan sykur sgt🍃. apa2 pun jn lupa scan

3mo trước

nk scan nnty 10 week..esk bru 7 week

Sy pun sama jugak , mual tu kdg kdg je , slalu rasa lapar bila lmbt mkn skit perut bahagian bawah , pstu asyik mengantuk je 🥹

2mo trước

sma laaa nk tdo je rsa

same dgn sy...rase lapa jee..bile x mkn perut pedih tp bile mkn sikit jee.. pastu dlm sejam dua jam akan lapa balikk

2mo trước

wah...sy 7 week daa..smnggu lg 2 buln daa

sy mcm awk. . sy 6week..klau tahan lapar mesti sakit bawah perut...risau jgk

3mo trước

tu laa kn.. nk mkn lwt sngt xelok tp asyik lpr je mnjang

sy dh 6 week esk ckup 7 week daa tp lpr je mnjng dri 5 week

3mo trước

aamiin ya rabb bal alamin