Jumpa dietition

Sy nk tny ibu2 yg ade gdm kne jumpa dietition kan..kalau dh dpt tarikh tp nak tunda boleh x? X boleh dtg pd tarikh tersebut ade urgent matter.

1 Trả lời

Sis kne call KK tmpt check up tu utk reschedule. Sb lain KK lain cara. Ade yg dietition dtg utk bg nasihat pemakanan secara berkumpulan which klu nk tunda mybe kne tgu 2 minggu or sebulan lg. Sesi cmtu salu akn amk masa sejam tp nk tgu yg lame 😄

5y trước

Bole je sis. Tp kne make sure ank behave la. Tkot bsg menganggu ceramah lak ☺️