Pakar dietition GDM

hii nk tnya, Hrtu doc ad bgtau nt dia akan set tarikh utk sy jmpa pakar dietition sbb gdm on dc.. Slalunya kita jmpa diorg dimana ya? Di KK juga ke or ad tempat lain kena giy ye? and mmg wajib ye kehadiran? So far bsp saya ok tak lebih 5.3 setiap bsp

1 Trả lời

saya jumpa pakar dietition dkat hosp. dkat dewan. kne dgar ceramah sikit n blajar psl kalori, GDM n sbagainya.. kehadiran wajib, klu x dpt hadir kne maklum.

2y trước

Sy jumpa pakai google meet je. dia ajar makanan seimbang utk gdm