first time cuba ambik maltofer utk naikkan hb

sy nk tanya ibu dlm group ni,ada x yg dpt effect mcm sy ni..sy baru je cuba ubat ni utk naikkan hb seperti yg di sarankan ibu2 d group ni..bru 4hr mkn ubat ni jd sembelit,selang sehari 'membuang' pastu najis jadi warna hitam mcm arang,normal ke? maaf ye jika soalan sy ni agak kotor dgr..sy risau

2 Các câu trả lời

Awak kena byk minum air masak,mkn buah,mkn sayur..inshaAllah xsembelit...najis mmg akan jd hitam...saya pun makan maltofer

4y trước

t.kasih..x rsau dh bila sis ckp gini..sy rs pelik tiba2 najis jd warna hitam arang tu lps ambik maltofer