hi mummy

sy nk tanya cm na nk turun kan gdm yer..minum air gula minggu lepas... nurse col bg taw sy ada kencing manis naik 5.4 ?ada tip x cm ne nk turun..emmm

1 Trả lời

Dah trace 5.4 .. Nanti diorg akan suruh dengar taklimat pemakanan.. Bagus tu infor..jgn risau.. Kawal pemakanan dri breakfast-lunch- dinner.. Bykkan minum air .. Kurangkn nasi.mee makanan karbohidrat.. No manis2 aiskrim,kuih2.. Air bergula kena kurangkan.. Makan buah,sayur,..👍