35week

Sy nak tya, Semalam sy mimpi sy dah bersalin, klau mimpi mcm ni apa ptanda iye,... Ke mainan tido je

2 Các câu trả lời

Mainan je tu... Sbb kita asyik fikir... Sy yg br 11w pon dah mimpi bsalin😂😂 Tapi mmg tiap kali preggy akn mimpi mcm tu.. Sbb dok pkir sgt

5y trước

😅😅Btul tu.. Tak sabar dn ada masa rasa tkut,.. Sbb tmpt krj ckp mmpi baby kual ada tk elok, itu lgi takut, dh lah bsalin kt rumah tk smpat prg hospital mudah je dia kual

mainan tdr.. sy pun mcm tu.. asik mmpi budk kcil.. mmpi bsalin..mcm2 la sejak prgg ne..