Need positive vibes

Assalam mommies..a weeks before tahu pregnant..sy ada mimpi..mimpi ni mcm real..sy mimpi doct bgtaw sy pregnant..tp bby ada problem..bby sindrome..sebelum mimpi tu xde fikir / planning pregnant..ttbe je dpt mimpi mcm tu.. seminggu lepas tu..check..betul sy pregnant..takut nk fikir mainan tido..tp ada yg kata mimpi dlm keadaan wudhu swbelum subuh boleh percaya.. i need positive vibes from mommies…

1 Trả lời

Wasalam. Doa yg baik2 je agar baby sihat sempurna n tiada penyakit. Psl minpi sebelum subuh ke apa tu xyah fikir sbb sy pn xpernah fikir..😅 mimpi gigi patah pn sy dh byk kali mimpi tp takde pun yg meninggal. Tenang2 je mommy n berdoalah