Maternity pants 👖

Saya dh 10 weeks. Perut Takde lah besar sgt lagi. Tapi Klu pakai seluar biasa nk pegi office tu button dah tak muat 😂 Tapi bila beli maternity pants punye besar sangat pulak longgar 😭 Skrg ni pakai seluar tak tutup button zip pun tebukak sikit🤣 Mummies help dkt mane beli seluar ye?

2 Các câu trả lời

sis beli extender ada jual dekat 9months maternity. harga dia RM 69 je.. sis bole check website dia juga..

Saya beli bundle JBR 😂😂😂 & banyak pakai long skirt je. Sebab macam tak selesa nak pakai seluar.