Rasa xsedap badan try test upt jd mcm ni

Sy nak tanya kenapa ye bila sy test upt selepas bangun pagi line nya xberapa clear sgt tp bila test waktu nak ke tengah ari nmpak la skit dr test awal pg.. Upt no 5 tu sy test dlm pulul 11pg..yg lain semua test waktu pg.. Boleh percaya ke ye upt jenis strip ni.. Tumpang ade jenis ni sy pakai dulu yg ade ni. Nanti br nak beli brand lain lak.. Cek upt sebb ada rasa xsedap badan+selsema+ sakit kepala 2 3 menjak ni.. Ttc 6y utk anak kedua

Rasa xsedap badan try test upt jd mcm ni
7 Các câu trả lời

repeat lg smnggu gune dip n tell kotak wrna hijau https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2023 💟

try beli brand lain. nak murah boleh beli disclosure, around rm5 jer dkt watsons. yg tu accurate. sbb sye pkai yg tu jee. xnak beli yg mahal2. as long as accurate.

2y trước

haah yg cassette. kalau nk yg dip, boleh beli dip n tell

Bagus ni sis. Ada perkembangan. Nnt sebulan x period mesti dpt double line sama terang if pregnancy berjaya.

Hai, jdi sis pregnant tak?

Sis test esoknya

sis period da lewat ke?

2y trước

tunggu la seminggu lg ke klu test mesti pekat sikit da tu line..

mcm positive