Pregnant ke???

Salam semua😊 Sebelum ni sy pernah post pasal OPK test positive dan telah bersama dgn hubby utk try dpt baby. Hari ni sy buat UPT test. Buat 1 strip terus double line. Sy tak percaya. Buat lg 2 strip test tu. Double line jgak. Jenama Dip n Tell jenis strip. Masalah saya, saya tak percaya. Hahahhaha! Boleh tak bagi cadangan pada sy utk UPT test yg paling okay tapi harga agak2 mampu beli la. Clear Blue mahal sgt. 😋

10 Các câu trả lời

Hahahha..saya pun macam tu jugak..dah double line pun still tak percaya sebab takut terlebih excited..saya check 3 kali lepas tu check dekat klinik baru percaya..tahniah sis..pregnant laa tu..semoga dipermudahkan segala urusan.

4y trước

Alhamdulillah sis dah cek n confirm dgn klinik. Saya ni dah cek jgak tapi rahim tebal tak nmpak. So kne repeat lg 2 or 3 minggu. Tapi doc legakan hati sy, bentuk rahim sy besar means insyaAllah ade baby dlm tu💕

kalau dh double line tu ...of course preggy sis😂😂.. btw congrate sis!! jaga kandungan baik2 ye... doakan sye juga smoga ada zuriat.. stahun menanti..

4y trước

Hehehe...ye ekkk? Hahaha...nak percaya tapi otak ni taknak bagi kata percaya. Hehehe...btw thank you awak! Libang libu rasa hati betul ke pregnant ni. Moga awak pun dikurniakan rezeki dpt baby!😘

Hehehhe tahniah😘.. Sis excited n happy ni hehehe sama la kita.. Esok pagi repeat test lagi ya.. Hehehe

4y trước

Tak sempat nk repeat, tadi beli jgak brand lain, jmpa Clear Blue yg biasa bukan yg digital dgn 1 brand Disclosure, beli je la nk kepastian. Asar tadi test, both clear double line. Mula dah 50-50🤣 Ajak hubby nk g klinik malam ni. Hubby tgh seronok2 nyanyi2 tu tau dia nk jadi daddy. 😂 #firstpregnancy #firstbaby #maybe?

Sy bli rm5 closure.. hehe.. dh postif.. g trus scan klu xpcaya... Elak apa2 lg bgs.. scan la ya

4y trước

Ok thank you sis! Dah scan tapi tak nmpak just rahim tebal je😁

Bli je dekat farmasi.. ape2 brand pon bole

4y trước

Hihihi..gitu la. Nk menunggu lg 2 minggu or 3 minggu ni pun alahaiii tak sabarnya nk tgk real. Cek semalam tu tak nampak apa lagi.

Tahniah awak. Saya pakai dip n tell, mmg tepat. 😊

4y trước

Thank you sis!😁 Sy kne repeat scan 2 minggu lagi sebab tak nampak kantung...

Tahniah..jaga diri dan kandungan sis

4y trước

InsyaAllah...moga sis Nur dikurniakan rezeki baby soon!😘

Sis ttc berapa lama dh ya?

4y trước

Ye...sbb taknak stress.

Tahniah n take care

4y trước

Thank you sis!💕 InsyaAllah, sy jaga diri walaupun tak confirm lg ada baby tak😁

Tahniah

4y trước

Thank you! Tapi sendiri macam ragu2. Ade baby ke tak. 🤣🤣🤣