Upt test samar

Hai mommies. Smlm dan hari ni sy buat upt test, tp samar² sangat. Jd nya pg ptg mlm sy asyik celup je. Adakah sy pregnant? #ingintahu #bantujawab #bantusharing

Upt test samar
19 Các câu trả lời

tu ikut urutan ke dari semalam atas sampai bawah? nampak macam betul positif, tahniah sis. next celup sis make sure tahan kencing 4 jam, limit minum air dulu, bagi air kencing pekat sikit. kalau nak senang, celup air kencing awal pagi first bangun tidur.

4mo trước

ikut turutan dr bwh ke ats sis. yg paling baru, kat ats sekali. ok sis, nt celup lg esok pg..tq sis

saya mula2 cek dlu pun guna jenis strip ni... samar2 juga... cuba cek awal pagi.. kalau tak, tunggu 5 hari atau 1minggu cek lagi.. memang naik terang double line tu.. 🤭🤭boleh beli yang jenis cassete...

4mo trước

tahniah sis...

Kalo boleh pakai upt berbeza ye sis..pakai dip tell or upt yg high sensitivity...☺️semoga Allah permudahkan segala urusan sis ye..

4mo trước

tu la, nt kalau keluar, beli kat farmasi. tq sis

cuba upt lain sis,,upt ni hormon nk uzur pom dia detect sy dr samar sampai terang,last2 29/2 tu sy period sampai hr ni..🥹

4mo trước

awk check dulu ye. InshaaAllah semoga dipermudahkan segala urusan. kita kat cni semua doakan awk .

klau tgk double line 🥰 tp try beli kt watson yg dlm kotak tu dip & tell tak silap murah je..awk cek masa bgn dri tdo awal pagi tu..

4mo trước

ok sis, nt keluar, sy beli dip n tell tu..dlu pernah guna utk ank 1st..mmg accurate

Repeat upt pakai dip & tell @ clear blue ye sis. Lebih tepat tu, takde ragu2. inshaAllah, moga ada rezeki sis bulan nii 🤲🏻

4mo trước

sy guna dip n tell. nampak mcm double line tu.

beli clearblue .. dye trs tulis pregnant or notpregnant lg sng blh taw jgkk dh bpe minggu ngandung

4mo trước

aah sis, tgok ramai yg guna clearblue tu sng nak tau weeks pregnancy kn..tq sis

Saya pun sama samar mcm ni. Lepas beberapa hari terus terang benderang. Alhamdulillah awk pregnant inshaallah

kalau boleh tahu,ni upt hijau ni beli dishopee norsinar yahya ke?y dia ada jual upt besar 6mm tu

nampak 2 line sis. guna upt dipp n tell kt watson.. lg ok, semoga btul preg kalini 🥰

4mo trước

aah sis, nanti nk beli dip n tell tu. tq so much sis