Gdm Diet Control

Sy nak mintak opinion sikit. Semalam sy kena check BSP sendiri. So pagi tu sebelum makan okay dah bacaan 4.3.. lepas tu sy makan nasi goreng+sambal kosong satu sudu+nugget seketoi, after two hour sy check 8.1.. terkejut saya.. pastu lunch sy makan nasi kandar pulak.. nasi+ayam masak bawang+ bendi+kuah banjir.. after two hour sy check 5.4 pulak. Aikk korang rasa sy punya check glucose tu rosak ke ek?? 😝

8 Các câu trả lời

Portion makanan puan macam mana pulak ya?

2y trước

Lepas tu puan minum air masak je ya? Ada minum air manis tak? Sy gdm on dc jgk. Dah tahu pattern mkn mcm mna alhamdulillah result ok