Dilema kerjaya @ keluarga

Sy n husband sama2 bkja gov. Anak baru 1. Husbnd minta sy stop utk fokus fmly sepenuhnya. Buat masa ni sy mmg xnak stop keja. Tambah2 lagi bnyk sangat citer ttg ramai surirumah menyesal resign .yg surirumah pla giat usaha nak cari side income. Ibu2 ada pandangan @ pngalaman x? Tqsm

15 Các câu trả lời

klau sy, sy xnak benti.. lg2 gov, ruginya rsa.. mmg skrg even suri rumah pun tetap nk cri duit sndiri jugak @ side income utk nk support suami tggung family..

better jgn behenti..lg la kerja gov..gov byk sgt benefit..lg 1 zaman skrg sorg bkerja X cukup sis..Cuba bncg balik ngn husband

Syg sis lps kn keje gomen.bkn sng nk dpt keje gomen.amik cuti tnpa gaji dulu,mane tau bila sis dh xde gj br husband tau ssh ny sorg je bkeje..

3y trước

yg ni betul sis, jgn berhenti.. ambik cuti tnpa gaji je. jgn trgesa2 wat kputusan nnt mny3sal x berkesudahn...

Sayang kalau berhenti..bukan senang nk dpt kje gomen..ambil la sorg maid klu terdesak sgt

memg syg nk brhnti krja dan brgntung spnuhnya pd duit suami ..tp arahan suami wajib taat