First Baby

Sy mcm blur blur nk beli barang baby.. Dah list kan tp bile nk beli tu mcm terfikir fikir nk beli yang mane ?lpstu nnti ape brg yg perlu bawa ke hosp pn msih blur jgk mane yg btl btl perlu bawa, mana yang tak..

1 Trả lời

Beli sedkit2 dahulu sis, beli yg penting,pampers, baju newborn, minyak2 semua, tuala baby, selimut baby, kaki tangan baby tu, napkin, nappy rash baby sy suggest sudocream. Bagus utk baby ruam2. Pump susu ibu, storage susu, dll

5y trước

Sama2