Assalamualaikum mommy semua.. Sy delay period dh 2 hari..sy check upt naik double line.. S

Sy guna clear blue mcm gmbr tu.. Bila patut sy scan.. Dua minggu lg ke? Sy takut klau pergi awal sia2 Dr xnampak nnti kn.. Kne repeat smula..

Assalamualaikum mommy semua.. Sy delay period dh 2 hari..sy check upt naik double line.. S
16 Các câu trả lời

Kalau sy hritu masa lepas test dpt tau 4week+ sy scan dekat klinik yg ada sono. Sy scan sbb nk tau kantung dlm rahim/luar. Sis boleh google sonobee ultrasound. Harga mmg murah.

Saya baru g tny klinik desa utk buat buku berapa week, nurse suh tulis dlm buku dulu.. Nnt depa call.. Tp depa suh g scan dulu.. Sahkan kandungan..

5weeks dah boleh scan n check up @klinik.. boleh nampak kantung.. 7&8weeks inShaaAllah dah boleh nampak janin..

8minggu baru buat buku scan boleh la nmpak, awal² nnti takut kene scan lalu bawah

kena tnggu 10 minggu atau 8 minggu dah nmpk

kk