haii sy nk tny sy ada check upt naik double line tp bl guna clear blue not pregnant.

pregnant ke x nie

haii sy nk tny sy ada check upt naik double line tp bl guna clear blue not pregnant.
8 Các câu trả lời

Pengalaman sy guna clearblue digital xpernah salah. Sy pn prnh cek bgni, masa tu nmpk upt samar, esok pagi cek guna clearblue digital guna kencing awl pagi dpt not pregnant. Seminggu lps tu sy period. Sy cek upt pn masa period dkt lewat sebulan (sy memang period tak teratur). Dlm gmbr awk ni pn nmpk line samar kn, upt jenis ni bnyk yg bagi false positive. Clearblue digital xkn bagi false positive atau false negetif klu awk gunakn dgn btl. Apa2 pn nt awk cuba balik ye cek. Semoga dipermudahkan.

cuba sis beli upt brand dipntell. yg tu ok. watsons pun ada jual. pakai urine yg first pagi2 hari tu. kalau yg tu naik double line terang baru repeat pakai clearblue ya. sbb clearblue ni sensitivity tinggi. kalau pregnant, sblm due period pun biasa dah detect dah

positif tu.. ada sstgh upt ada sensitivity lebih rendah.. contoh 10miu, so dia boleh baca hormon hcg yg lebih sedkit.. kebanyak 25miu saja.. boleh baca kat insert upt.. kalau tak sure tggu 2 3 hari repeat lain.. ada byk brand lagi . disclosure, dip n tell,. dr check

1y trước

2 la.. sy dah scan memang nmpk kantung kecil.. lps 2 bleeding.. sy ingt dah gugur tiba2 tegerak hati nk check upt lg sebb breast sy skt.. naik samar2 lps 2 1.2. 23 sy check lg naik lg pekat double line 2..sy isau..

awal sangat awak guna clear blue ...awak beli yg biasa je dekat farmasi atau Watson...nnti cuba awak repeat lagi seminggu beli dkt Watson yg rm10 atau rm8 tak silap dapat 2 pregnant test

1y trước

sy beli dkt Watson.

dah delay period ke belum? biasanya cb lebih accurate.. nanti repeat lagi sminggu, takut kandungan masih awal lg

1y trước

sy dah last period bln 11..lps scan tetb2 bleeding.. lps bleeding dr sy suh bt lg upt.. sehari seblm appointment 2 yg naik double line.. isau.. confuse semua ada.

period da lewat ke?

positif sis🥰

1y trước

better sis pergi kk cek,,