Epmom & Susu drop

Sy epmom. Tp harini susu saya drop teruk sangat sbb terlepas waktu pam pd hr² sebelum ni atas beberapa masalah. Sedih sangat. Possible tak utk dpt kan balik macam dulu kalau saya jaga waktu pam semula, skrg tgh pam 2 jam sekali.

1 Trả lời

Boleh. Jaga jadual pump semula. 1) walaupon pump dpt 1oz sahaja semasa permulaan. teruskan pump. jangan stop. pump je 2@3j sekali 2) jangan stress. masa pumping kena enjoy. buat benda yg boleh happykan awak utk boost semula penghasilan susu badan 3) mindset kena yakin susu ada dan sentiasa cukup utk baby. 4) boleh selit power pumping. power pumping boleh buat antara (12am~5am) pilih salah satu time ni utk selit power pumping. Inn shaa allah, your milk production akan kembali normal as previous. yg penting mommy tak putus asa❤️

12mo trước

most welcome🌻. trust yourself, awak boleh buat😘. inn shaa allah, your milk production will back to normal. normal susu drop bila kita stress, penat, sedih, marah, sakit, period.