susu drop teruk

1jam pam dpt ni je 😭 tiap hari pam tiap 2 jam termasuk mlm tp susu tiba2 drop, 😭 sampai pedih dah susu tak nk keluar

susu drop teruk
7 Các câu trả lời

kerapkan direct feeding,ada cra utk bby nipple confuse ble search info,selain tu sy amlkn sup lobak putih utk meriahkn susu dri bby pantng smpai da 6 buln skrng

jangan pam direct sejam sis.. nanti rosak tisu payudara.. kalau nak buat power pumping, pam 20 min, rest 10 min. pam lagi 10 min, rest 10 min. Last pam 10 min.

Sy awal2 sama jugak baby nipple confuse lepas tu saya terus stop pump n bagi direct je terus.. and dia dh tak confuse.. sis try direct

SME LA mcm sy susu sy drop mse ank sy 3 bulan mmg sedeh Gile skrg ank da 5 bulan tk dpt rse susu bdn lg hmm

Baby ada minum fm jgk ke sis?

try bagi direct plk sis

bby direct feed x?

8mo trước

bby pakai botol sejak lahir, bby nipple confius