Sakit kepala masa berpantang

Sy dh pantang ke 20 harini,nk tnye sakit kepala masa pantang tu tanda masuk angin ke, sbb sy rse tkcukup tidur mse mlm sy susukan baby , jdi sy slalu tido skjap ii sbb nk nyusukan baby, jdi sy slalu sakit.kepala, tu normal ke mse pantang?#SeriusTanya #bantusharing #ingintahu #firstmom

9 Các câu trả lời

Sama la mcm Sy juga .Sy pantang hari 27 1 minggu mcm itu ..Sy pun mcm ptg sikit mesti hari2 sakit kepala..itu Sebap Sy x cukup tidur..x cukup rehat.sy kat Rumah seorg jer dgn newborn..I selau bangun utk susuka. newborn.Badan Sy pun mcm x kuat..Sy pergi Farmasi check BP..Ade La BP Tinggi😞😅..Sy mkn panadol biasa 2 biji. then ok