Sakit kepala masa berpantang

Sy dh pantang ke 20 harini,nk tnye sakit kepala masa pantang tu tanda masuk angin ke, sbb sy rse tkcukup tidur mse mlm sy susukan baby , jdi sy slalu tido skjap ii sbb nk nyusukan baby, jdi sy slalu sakit.kepala, tu normal ke mse pantang?#SeriusTanya #bantusharing #ingintahu #firstmom

9 Các câu trả lời

Salam kak..kak bersalin normal ke ceaser,malu saya dlu ceaser... ceaser dlm berpantang ni memang sakit kepala,habis org sekeliling dah bagi rasa kopi pahit,hidu kopi,makan ubat tahan sakit,semua x jadi...last adik ipar saya bagi ubat tahan sakit nama ibuprofen beli kt farmasi,jika sambil2 pergi klinik tu..kt klinik pun ada ubat tu.. ikhtiar jer kak untuk hilangkan rasa sakit kepala

2mo trước

maaf bru reply..dk cari kt mane la ruang an kt komen...hri ni bru jmpa...rehat secukupnya kak ya..KLU Ceaser saya suka MKN buah oren..luka insyaallah cepat sembuh...hari ni baru masuk wad..esok saya dh nk Ceaser...