Sakit kepala masa berpantang

Sy dh pantang ke 20 harini,nk tnye sakit kepala masa pantang tu tanda masuk angin ke, sbb sy rse tkcukup tidur mse mlm sy susukan baby , jdi sy slalu tido skjap ii sbb nk nyusukan baby, jdi sy slalu sakit.kepala, tu normal ke mse pantang?#SeriusTanya #bantusharing #ingintahu #firstmom

9 Các câu trả lời

sy dulu sbb X cukup tido Naik darah.. pergi klinik check darah ya.. bahaya ibu dlm pantang ditimpa sebarang kesakitan

2mo trước

setuju ni. sebab sis sendiri cakap tak cukup tidur kan. risau BP naik. kalau susah nak ke klinik, kat sesetengah farmasi pun boleh je nak minta check darah. pernah dulu dia caj rm5 je mcm tu.