over due

Sy dh over due . Sepatotnya kelmarin due 22/6 . Harini 23/6 pon msih takdak tanda apa apa . Share petua please ?

2 Các câu trả lời

Klinik ada bagi awak appointment ngn doktor tak kalau tak bersalin terus pergi jumpa dr?

5y trước

Mak ai. Moga mudah urusan awak mommy. 💕

Usap perut , cakap dengan baby . Pujuk dia keluar . Tu petua nenek 😊

5y trước

Seronok sangat tu duduk dalam perut ibu dia . Hehe . Doa bebanyak , moga Allah permudahkan segalanya . Kita yang tak sabar nak jumpa dia , dia seronok duduk dalam tak nak keluar 🤣