tips cepat bersalin

Saya dh 39 week 2 days . Tapi msih tkdak apa apaa tanda lagi . Boleh share tips bg bukak rahimm . Takot over due laa . Tarikh due mnggu depan ni . Omg ?

2 Các câu trả lời

Bnyakkan berjalan sis..buat ketuk ketampi jln itik dan bounce atas gym ball..bnyakkan berdoa sis..semoga urusan sis dipermudahkan selamat melahirkan bby yg comel..😊

5y trước

Semalam dh jalan itik . Boleh seround jaa . Sakit takleh tunduk😂 amiinn thankyou atas doa awak sis

Kata orang banyakkan berjalan 😊