39w 1d belom ada tnda

Hai mommies. Sy due date 4/2 tpi belom ada tnda2 nak bersalin, risaunya takut over due. Ada yg sama x 😅 #ingintahu #firstmom

16 Các câu trả lời

Sama lah due 4/2. Keluar tanda lendir coklat. Bila tanya nurse, nurse cakap keluar lendir darah pergi hosp. Harinih, perut asyik mengeras. Was was nak pergi ke tak hosp. Sebab takde rasa contraction lagi. Haih

Sama lah saya, belum ada tanda apa2 lagi... Saya 39minggu 5hari... Due 31/1 risau jugak overdue... Perasaan tak sabar baby keluar sihat pun iye jugak..

1y trước

due kita sama la 31/1. tapi baby masih seronok dalam perut. ada tak yang tahu info tentang induce. saya takut saya kena induce . first mom

Cuba mkn kurma,n bersama ngn suami..Sy haritu 38w4d mlm sblm tu bersama pkl 12 terus contractions n pagi tu terus bersalin😅

1y trước

betul3 klo rajin bersama dgn suami, boleh cepat bersalin..tak cye cuba laa☺️

Ramai rupanya mommies yg due date 4/2 makin dkt dh due kita semua semoga dipermudahkan urusan bersalin kita semua. Aamiin... ❤

saya pun 38week 3day blm ada tanda2 lagi, kawan saya 38week dah selamat besalin 🥹🥹

1y trước

Sama la

sama dengan saya 38w masih belum ada tanda..due 5/2 kalau tak bersalin 2/2 kena masuk wad bersalin paksa

1y trước

baby seronok duk dlm perut 😁 Moga dipermudahkan urusan bersalin Aamiin...

kite sama 4/2 , tanda da turun g hospital tiada bukaan, doktor suh balik HAHAHA

1y trước

tanda cm mucus plug tu. warna cm putih telur .. pastu darah sikit

sama sis saya pon 39minggu due date 5/2 tapi belom ada tanda-tanda lagi risau🥹

1y trước

tulah inshaallah amin…

Sama kita mummy.. due 4/2 jgk.. xde tanda2 lgi ni

sy due 9.2...samala tak der tanda lagi