Takut nak bersama suami

Hi sy dh nak abis pantang. Dlm pantang mcm2 dlm fikiran kalau nak bersama suami balik nanti. Takut pregnant lagi. Fobia lepas bersalin belum hilang lagi ni. Perancang apa yg paling sesuai untuk diambik ye? Risau la.. kalau boleh nak anak jarak 3-4tahun. Suami ajk merancang sendiri tp tak yakin pulak rs huhu. Normal ke rs takut mcm ni.

2 Các câu trả lời

Sy mmg me rancang sendri. 100% condom utk 3 tahun pertama bersalin 1st. After 3 years x pkai protection juga la preg yg ke2 ni.. Tp ikut kita juga. Mcm sy mmg jnis mslh berat bdn n hormon jd x senang lekat kot..

Normal.. beli kondom bg suami pakai.. rancang sendiri ni klu tersilap.. blh prgnt cepat