Ngilu lepas bersama suami

Hi semua. Sy pregnant 29 weeks. Lately kalau bersama suami & suami terbuang di dlm, rs ngilu sangat dekat bawah tu mcm rasa berat pun ad.. nak tanye, betul ke kalau suami buang dlm meransang kontraksi? And bahaya tak pd kandungan?

5 Các câu trả lời

Slps bersama suami mmg akan rsa nyeri samada buang dalam atau tak. Mmg akan nyeri. Lg2 kalau perut dah besar. Lps bsma msti baby dlm perut akan mengeras. Sakit. Haha. Masuk kandungan 30w+ mmg jrg bsama suami sbb xsggup nk hadap baby mengeras. Sakit sgt

Jgn risau sis tk bhya pun...bile dh nk dekat due mmg digalakkan kerap bersama suami...ckp kt suami jgn kuat²...sy dh tggal 2 ari due kerap bersama suami tiba ari due trus rasa contraction😆

Mmg mcm tu. Lepas setiap kli bersama perut akan mengeras. Hahaha. Bila mkin besar. Mkin malas nk bersama. Keinginan tu ada. Gentel2 je la hahhaha. X sanggup nk tanggung perut mengeras.

5y trước

😂😂😂

Yes..dlm air mani suami ada hormon yg rangsang our rahim. sb tu ms hujung2 digalakn bersama tp jgn ganas2 dan sruh hubby shoot kat dlm

Nikmatilah sebelum berpantang🤪