Dalam kerisauan

Sy dh 5bulan .. knp perut sy sama jer kdg org tny.. betul ke mengandung??knp perut mcm jugak.. xbesar pun.. kdg buat sy stress.. siapa ada masalah mcm sy . Ye..

54 Các câu trả lời

baru 5bulan sis, jgn stress² sian bby..selalunya 7bulan keatas dh tak boleh sorok, sy pun perut kecik smpai la bersalin rupanya mmg bby xmembesar kat dlm .. iugr baby, keluar 2.2kg saja tapi cukup bulan..sy positive saja nak membesarkan dia, Alhamdullilah dah sebulan 3.8kg berat dia.. Abaikan kata² org , sentiasa positive ok 🫰🏻