Surat Tunjuk Sebab Xpergi Kursus..

Sy dah refer doktor pakar.. Mmg sy xboleh buat kerja berat atau jln jauh.. Kandungan masih baru dan dah pernah ada sejarah keguguran.. Sy terlibat dgn sebuah kemalangan otw nk pegi mesyuarat urgent.. Sy mtk pegawai atasan phm sy sgt mse ni.. Bukan sy xnk pergi tp sy risau keselamatan ank dlm ni.. Kalo sebelah daerah xpe..ni ke cameron highland.. Sy dah maklum awal bukan saje2 xnk pergi.. Keluarga dah ckp jgn pegi jgn pergi.. Kali ni sy dgr nasihat keluarga dan doktor.. Psl tggjwb kerja sy serah kan pd allah.. Sy xnk stress lg.. Rindu ank kt syurga.. Semoga dia doakan mama dia ni selamat dan dipermudahkan segala urusan..

2 Các câu trả lời

Pilihan yg terbaik. Jaga diri sendiri dlu. Semoga dipermudahkan..