stress dengan majikan

seharian mesyuarat hari ini..siap pembentangan utk projek2 yg terima peruntukan..sakit pinggang jgn ckp lar..menjejak kandungan berusia 6 bln sy masih gigih utk hadir mesyuarat xkira dekat atau jauh..kenapa..majikan sy ni seakan gila kuasa dan xpnh kesah psl pekerja dan sejarah sy kehilangan anak sblm ni..sy xprnh mtk simpati atau belas kesihan..tp mereka ni wat sy mcm xde perasaan lgsg..kena perli sbb xpergi kursus sdgkan sy bg surat doktor..ni dah bersedia utk tukarkan sy jauh dri suami dgn keadaan bdn mcm ni..allah..sy akur dgn pertukaran tp sbgai majikan tlg phm keadaan sy..sy accident dan gugur pun otw hendak ke mesyuarat..

2 Các câu trả lời

sama mcm sy sis , sy pernah ad history bleeding smggu ms 6weeks then of course lps tu kita akan lbh berjaga jaga kan lbh2 lg sy pregnant ank sulung , sy pye majikan pon mcm sis jgk , lbh teruk lg dy suruh sy angkat 75 kotak limau utk raya cina ny then suruh sy siapkan fail n kertas yg bertimbun of course lha berat kalau da bertimbun kan , sy rs nx menangis sis , sy tx tau n tx faham ape dlm fikiran diorang , punya lha ramai lg pekerja dy dkt ofis tu tp knp sy yg pregnant ny jgk yg dy suruh ? now sy pregnant 17weeks , sejak sy angkat file2 n kertas tu smlm sy ad rs sakit2 dkt bwh perut , rs mcm cramp n ngilu sgt2 , teringat sy pnh bleeding sy rs nx nangis , sy risau sgt n sy just doa je Allah lindung ank yg ad dlm kandungan sy ny , sy nx resign tx blh sbb ad komitmen , so nx tx kena sbr smpai bersalin n cr kerja lain.

5y trước

Amin , semoga Allah permudahkan urusan awk jugak sis dan semoga dimurahkan lg rezeki sis lps bersalin nt

Mmg ada majikan cmtu. Mcm sye, sye syg kn anak lebih dri segalanya. Jd lepas berpantang je, sye trus resign tukar kerja lain utk cari majikan yg lebih ada rasa humanity

5y trước

Semoga semua urusan awk dpermudahkan Allah.. Amiinnn