Terpaksa dukung anak

Sy dah 22week, pagi tadi anak sy yg sulung pampers ye bocor kat katil, dia tgh badmod, sy suruh ikot p masuk bilik air, dia taknak makin dia duduk kat lantai, jadi takda pilihan, sy terpaksa dukung dia sbb baju dia pun kna air kencing. Lpstu bwh perut rasa cramp sekejap, then bawak baring batu okay. Ada tak ibu2 yg kes mcm sy? , tinggal berdua dgn anak, kdg2 terpksa dukung anak ats sbb tertentu. Berat anak sy dlm 10kg lebih.

1 Trả lời

macam saya lah sis terpaksa jaga anak adik.. dha lah saya 32week 4hari.. jaga anak tak mahu dibawa dduk baring pun tak mahu.. jangan bawa bdiri juga..