Terliur ramen

Sy dah 14week boleh tak kalau nk mkn ramen .. terliur sy tgk org2 mkn ..🥹😭

3 Các câu trả lời

Boleh mkn..tapi jgn lah habis kan 😆😆 mkn sekadar melepas kn rasa gian tu je wak…sama jgk dgn air gas ke…org lain xbg sebab x elok…tapi kalau ibu mengandung nk jugak kita kena bagi dgn sayarat control pengambilan.. 😄

sama la , hari2 dok tgok mukbang ramen 😂 telan liur tgok , kita nk mkn ,laki xkasi

4mo trước

Tu lah laki sy pon x bg. Ag2 kalau ada org ckp bhye ag dia x bg. Hari tu ada org ckp kat suami istri tgh mengndg jgn bg main sngt kucing bhye. Terus dia x bg sy pegang kucing 😭

Blh je. Jgn kerap